No veurem un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol mentre cotitzi per sota dels 9.985 punts.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'Inditex que es manté cotitzant en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d'un tancament, durant les properes sessions, per sobre dels 30,28 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys al nivell dels 32 euros.

Atents que Telefónica es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 7,60 euros i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 8 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Per confirmar un canvi de tendència, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 8,25 euros, màxims del mes abril.

Enagás ha aconseguit recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i torna a acostar-se a la resistència dels 25,21 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 25,21 euros ens faria pensar en un atac al nivell dels 26,50 euros.

ACS es troba atacant la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa dos mesos. El seu aspecte tècnic és molt bo i estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 36,57 euros, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista d'almenys 2 euros i mig.

EbroFoods torna a cotitzar al voltant del suport dels 20 euros, nivells on presenta un important nivell de suport. La seva tendència a mitjà i llarg termini és bona i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un atac als màxims anuals que va dibuixar el passat mes de juny als 21,36 euros.

contador