L'objectiu de pujada del selectiu espanyol es troba als 10.291 punts.

BME segueix sent un dels valors del Continu espanyol que no perdrem de vista després de veure com durant les darreres sessions ha aconseguit superar la resistència dels 29,88 euros. El valor posa fi al moviment lateral actual i sembla molt probable que acabem veient una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 31 euros.

Molt bon senyal en Ence que va aconseguir superar, aquest passat dimecres, la resistència dels 7,43 euros. Atents que es confirma el final del moviment lateral i el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar per portar la seva cotització fins al nivell dels 8 euros.

IAG va pujar amb força aquest dimecres passat, cosa que li va permetre acabar la sessió per sobre de la resistència dels 8,08 euros. Amb això es posa fi al moviment lateral en el qual s'ha mogut durant l'últim mes i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 8,40 euros, preus que podria atacar tranquil·lament durant les pròximes setmanes.

Immillorable aspecte tècnic el que podem apreciar en la sèrie de preus d'Ebro Foods que es troba atacant els màxims dibuixats fa unes sessions als 21,48 euros. El valor es fica en pujada lliure i confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 20,8 euros. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 23 euros.

Atents que les pujades de les últimes sessions han acostat la cotització de Fluidra a la resistència clau que presenta als 14 euros. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, ja que posaria fi al moviment lateral dels dos últims dos mesos i mig. El valor es ficaria en pujada lliure i podríem acabar veient un atac al nivell dels 16 euros.

contador