Creiem que és imminent un atac al nivell dels 10.200 punts en el selectiu espanyol, nivell clau.

Atenció, perquè NH Hotel Group es troba confirmant el final de la consolidació lateral en què s'està movent des de fa un mes i mig. La superació dels 6,71 euros deixaria la companyia en màxims dels últims anys amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 8 euros.

Atents al final de la correcció en Tubacex que es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 3,40 euros. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem tornar a veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,93 euros. És un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions.

Estem pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa en Amper, ja que podríem estar veient la formació d'un retrocés temporal a la mitjana superada de 200 sessions. Un tancament per sobre dels 0,8526 euros ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 0,35 euros.

Gestamp ha aconseguit girar-se abans d'apropar-se al suport dels 6,40 euros i sembla molt probable que puguem acabar veient una superació de la resistència dels 6,96 euros, cosa que deixaria la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 7,50 euros.

Tornem a centrar la nostra atenció en MásMóvil després d'aconseguir aferrar-se al voltant del suport dels 110 euros. Les perspectives tècniques a mitjà i llarg termini són bones i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 130 euros, la superació del qual ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 150 euros.

contador