Per veure un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 9.937 punts.

Atenció, perquè Europac ha aconseguit perforar la resistència clau dels 12,80 euros i ha confirmat el final del moviment lateral en el qual s’estava movent des de fa dos mesos. Els bons nivells d'acumulació i l'absència de resistències ens fan pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 14 euros.

Ence ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 5 euros i s'acosta a la resistència clau dels 5,83 euros. Per a les properes sessions, estarem molt atents al trencament d'aquest nivell de resistència, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Quabit que continua movent-se en una banda lateral després de superar la mitjana de 200 sessions. Un tancament per sobre dels 2,27 euros seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. L'objectiu de pujada el podríem situar als 2,90 euros.

Cellnex ofereix un molt bon aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència dels 21,55 euros confirmant un gir al voltant dels 20 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 23 euros, màxims assolits aquest mateix any.

Fluidra aconsegueix tancar per sobre dels 12 euros després de diverses setmanes de consolidació. El valor continua donant mostres de fortalesa i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 12,38 euros, màxims del passat mes de gener i que deixaria la companyia amb el camí lliure per acabar veient un atac al nivell dels 13,50 euros.

contador