La resistència clau del curt termini es troba als 10.000 punts.

Les fortes pujades del 3,61% de la sessió d'ahir en Merlin Properties li han permès tancar per sobre dels 11,70 euros. Sembla que el valor posa fi al moviment lateral i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 13 euros. És un dels valors en què ens podríem posicionar ara mateix.

Siemens Gamesa s'ha apropat a la resistència dels 13,37 euros després de les pujades de les últimes setmanes. En aquests preus conflueix també la mitjana de 200 sessions per la qual cosa estarem molt pendents de la seva superació, ja que ens faria pensar en una millora substancial del seu aspecte tècnic que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 16 euros.

NH Hoteles segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa. Un tancament per sobre dels 6,57 euros seria el que estaríem esperant per acabar veient el començament d'un nou i important impuls alcista.

Meliá Hotels es va disparar a la borsa aquest dimecres, cosa que li permet perforar la resistència dels 11,50 euros i la dels 12 euros, nivells clau. La companyia està confirmant la formació d'una doble vall als 10,33 euros per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 13,85 euros, màxims del passat any.

Ence està donant senyals de fortalesa durant les últimes jornades, cosa que ens fa pensar en un proper atac als 5,84 euros, màxims dels últims anys. Aquest nivell de preus és clau, ja que la seva superació ens faria pensar en una extensió de la tendència alcista principal. Sens dubte que és un valor que hauríem de seguir molt a prop.

contador