Per baix, el suport que cal vigilar en el selectiu espanyol es troba als 9.581 punts.

Seguim molt pendents de l'evolució de Quabit que es manté cotitzant en una banda lateral com a resposta a les pujades iniciades al començament del mes d'octubre. Un tancament per sobre dels 2,20 euros seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que ens podria fer pensar en un atac al nivell dels 2,80 euros.

Les pujades de les últimes setmanes han tornat a portar la cotització de Fluidra a tocar la resistència clau dels 12,38 euros. Estarem atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que deixaria la companyia en pujada lliure, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 14 euros.

Es manté la forta tendència alcista principal en NH Hotels després de veure com el passat dia 6 la companyia aconseguia fer una bona figura al voltant de la mitjana de 200 sessions. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista i ens fan pensar en el trencament de la resistència dels 6,57 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica del Santander que després de recolzar-se en la part baixa del canal alcista actual busca atacar el nivell dels 5,80 euros. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic segueix sent clarament alcista i és que no tornarem a veure ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 5,40 euros, preus on podríem situar l'ordre de prou pèrdues.

Fortes pujades del 4,76% en Ence, aquest dimecres, que va aconseguir superar la resistència dels 5,35 euros després d'aconseguir aferrar-se al voltant del suport dels 4,91 euros. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 5,837 euros, màxims del passat any.

contador