La resistència clau es troba als 10.380 punts.

Tornem a interessar-nos per l'evolució tècnica de Repsol després que confirmés el gir al voltant del suport dels 14,50 euros. Les perspectives tècniques de la companyia són bones i sembla molt probable que acabem veient la superació de la resistència dels 15,30 euros. Això seria una demostració de fortalesa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 15,88 euros, màxims anuals.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Quabit que ha aconseguit superar resistència dels 1,90 euros i sembla que podríem estar davant el començament d'un nou impuls alcista. Molt atents, ja que és molt probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 2,40 euros.

MásMóvil ofereix un immillorable aspecte tècnic després d'aconseguir pujar per sobre de la resistència dels 82 euros. El valor cotitza en pujada lliure i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 92 euros.

Viscofan es troba consolidant nivells després d'aconseguir superar la resistència dels 54,65 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que li permeti continuar amb els guanys fins al nivell dels 60 euros. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 52,54 euros.

Bon senyal el qual hem pogut veure en Sacyr que aconsegueix superar la resistència dels 2,28 euros. Això ens confirma la formació d'una doble vall als 1,90 euros i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades, durant les properes setmanes, fins al nivell dels 2,50 euros.

contador