És important que es mantingui cotitzant per sobre dels 10.100 punts.

Grifols segueix sent un dels valors que no perdrem de vista i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El valor ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i no perdrem de vista el seu comportament a la resistència dels 25 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia.

ArcelortMittal ofereix un bon aspecte tècnic en aconseguir superar la resistència dels 26 euros. Després d'un suport a aquest nivell de preus sembla molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 27,09 euros seria el senyal que ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'Amadeus que fa més d'un mes que s’està movent en una banda lateral. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 62,39 euros, ja que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Si al final aconsegueix definir-se a l'alça, el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 66 euros.

Les pujades de les últimes sessions en Ferrovial li permeten cotitzar al voltant de la resistència dels 18,83 euros. Atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens podria fer pensar en el trencament del nivell clau dels 19,06 euros, fet que podria portar la cotització de la companyia fins al nivell dels 20 euros.

Tornem a centrar la nostra atenció en Ence que sembla que podria estar a prop de donar per conclòs el moviment lateral de les últimes setmanes. La resistència que cal vigilar es troba als 8,84 euros. Un tancament per sobre d'aquests preus ens faria pensar en una continuació de la tendència alcista principal que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 6,20 euros.

contador