El més normal és que acabem veient els 11.000 punts abans que acabi l'any.

Durant les últimes sessions hem pogut veure com el BBVA aconseguia perforar la resistència dels 7,50 euros. Després d'un doble suport a prop dels 7 euros, preus en què es troba la mitjana de 200 sessions, sembla que podríem veure el començament d'un nou impuls alcista. Per a les properes sessions és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 7,83 euros, màxims anuals. El potencial de pujada del banc per a les properes jornades és del 4,5%.

Seguim molt pendents de la superació de la resistència dels 5,90 euros en Santander. El banc està respectant religiosament la mitjana mòbil simple de 200 sessions cosa que sens dubte és una demostració de fortalesa a mitjà i llarg termini. Un tancament per sobre dels 5,90 euros ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista.

Ebro Foods ja fa unes quantes sessions que està cotitzant al voltant de la resistència dels 20,95 euros, màxims anuals. Després de diversos mesos de moviment lateral, sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 21 euros ens faria pensar en una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 23 euros.

Després d'unes sessions de forts descensos sembla que la cotització de Fluidra torna a moure al voltant de la resistència dels 8,95 euros. Durant les properes jornades estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus cosa que ens confirmaria l'extensió de la seva tendència alcista principal.

Des de fa un mes que Vidrala s’està movent en una banda lateral dins d'una tendència alcista principal. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels màxims anuals que va dibuixar la companyia a finals del passat mes d'octubre als 80,90 euros. Això ens confirmaria una extensió dels guanys fins almenys al nivell dels 90 euros.

contador