El primer objectiu de pujada es troba als 10.380 punts.

Zardoya Otis es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant de la resistència dels 9,60 euros. Des de fa setmanes que s’està movent en una banda lateral dins d'una tendència alcista principal. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 10 euros.

Bankinter ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 7,60 euros i busca donar per finalitzada la correcció de curt termini. La resistència clau que no hauríem de perdre de vista es troba als 8,18 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens convidaria a pensar en una extensió de les pujades fins als màxims històrics assolits aquest any als 8,61 euros.

Viscofan va acabar dijous amb uns importants guanys del 3,33% cosa que va permetre acabar la sessió superant la resistència dels 54,64 euros. Això és un senyal de fortalesa que li permet atacar els màxims anuals. Estarem molt pendents de la superació dels 55,30 euros, ja que ens faria pensar en l'extensió de les pujades a llarg termini.

NH Hoteles fa diverses sessions que s’està movent lateralment després d'aconseguir superar la resistència clau dels 6 euros. Això és una figura de demostració de força que ens fa pensar en una continuació de la tendència principal de la companyia per a les pròximes setmanes. La resistència clau es troba als 6,25 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència, ja que ens convidaria a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 7 euros.

Bankia segueix sent un valor molt interessant que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions. Després de la ruptura de la resistència dels 4,15 euros, el valor s'ha pres un respir, però seguim pensant en l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi la continuació de les pujades que es podrien estendre tranquil·lament fins al nivell dels 4, 40 euros.

contador