El suport clau es troba als 9.922 punts.

Amadeus manté un impecable aspecte tècnic sense cap resistència al seu camí. Des dels mínims del mes d'agost la companyia s'ha revalorat un 23% i lluny de donar símptomes d'esgotament i sembla que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 63 euros.

MásMóvil va caure al tancament d’aquest dimarts un 3,32%. El valor podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 75 euros per la qual cosa estarem molt pendents del final dels descensos i de la continuació de les pujades. El valor es troba cotitzant en pujada lliure i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 82 euros.

Enagás fa diversos mesos que està cotitzant en una banda lateral i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 25 euros. Aquest nivell de preus és clau i tot sembla indicar-nos que tard o d'hora pogués superar aquest nivell de preus cosa que sens dubte ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

Bon senyal el que vam poder veure en el dia d'ahir en Zardoya Otis que va acabar realitzant un envolupant alcista amb un augment significatiu del volum negociat. Sembla que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins als màxims anuals assolits fa unes sessions als 9,59 euros.

Alts nivells de sobrevenda els que podem apreciar en la sèrie de preus d'IAG que torna a moure al voltant del suport dels 6,50 euros. En aquests nivells es troba també la mitjana de 200 sessions per la qual cosa sembla probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la tornada de les compres.

contador