ep aplicacion de la gestora de activos y brokering hanwha investment securities
FACEPHI

Per a les properes jornades esperem una extensió dels guanys fins als màxims anuals que presenta als 8.740 punts.

Análisis Técnico

El Banc Sabadell es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes. Atents a un tancament per sobre dels 0,5020 euros, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 0,70 euros.

Naturgy fa un mes que movent-se en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 21,19 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins als màxims anuals dibuixats als 22,04 euros.

a130421naturgy

Merlin Properties és un dels valors que tenim al punt de mira i enquè és molt probable que puguem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 9,37 euros. No la perdem de vista.

a130421merlin

Acciona s'acosta a la resistència clau dels 147,10 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que deixaria el valor amb el camí lliure per acabar veient un atac a la resistència clau dels 154,30 euros, màxims històrics de la companyia. La superació d'aquest nivell de preus deixaria el valor en pujada lliure.

Es manté el moviment lateral en el Banc Santander. Sens dubte és un dels valors de l'IBEX 35 que no perdrem de vista. Atents a un tancament per sobre dels 3,0680 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

a130421santander
contador