No descartem veure uns descensos en l'IBEX 35 fins al nivell dels 10.000 punts

Caigudes del 0,92%, ahir, dimarts, al BBVA que perd el suport dels 6,84 euros el que ens fa pensar en una continuació d'us descensos fins al nivell dels 6,40 euros. Atents per aquests preus ja que podríem veure la volta de les compres i la continuació de la tendència alcista principal. És un dels valors de l'IBEX 35 que no perdrem de vista durant les properes sessions.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 271,40%.

Bankinter podria estar donant forma a un throw back al nivell dels 7,80 euros cosa que sens dubte és un molt bon senyal que ens fa pensar en la volta de les compres. El banc es manté cotitzant als voltants dels màxims històrics amb tot al seu favor perquè acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 8,50 euros.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Viscofan. Després d'aconseguir superar la resistència dels 50,50 euros estem veient un alto al camí. La companyia podria acabar donant forma a un trhow back als 49,50 euros, nivells en què no seria mala idea plantejar-nos una presa de posicions. Durant les properes setmanes podríem acabar veient unes pujades fins al nivell dels 54 euros.

Els descensos de les últimes jornades en la sèrie de preus de Técnicas Reunidas ens fan estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens mostri la volta de les compres després de la bona figura del dimarts passat. La resistència clau segueix sent als 38,87 euros, màxims de començaments d'any. Només amb la superació d'aquest nivell d'oferta es confirmaria l'extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 44,60 euros.

Indra es troba cotitzant als voltants de la resistència clau dels 12,55 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que seria el senyal que estaria esperant la companyia per acabar veient el començament d'un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins al nivell clau dels 14,70 euros. És un valor a tenir molt en compte durant les properes sessions.

contador