No cal oblidar que la setmana passada el selectiu espanyol es va deixar un gap alcista que podria acabar cobrint

La cotització del Santander continua amb el moviment lateral de de les últimes setmanes després d'aconseguir subjectar-se en els voltants del suport clau del curt termini que presenta en els voltants dels 5 euros. La resistència clau es troba en els 5,43 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens mostraria el començament d'un nou impuls alcista. És un valor que no hauríem de perdre de vista en les properes sessions.

Atenció al BBVA que és a punt de confirmar la superació de la resistència dels 6,60 euros, preus que ataqués en la sessió d'ahir dilluns. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en unes pujades de l'amplitud del moviment lateral en el qual s'ha vingut en els últims mesos. Esperem per tant un atac al nivell dels 7,20 euros, preus que podria aconseguir en les properes setmanes.

Fortes pujades les que vam poder veure en la sessió d'ahir dilluns a Tubos Reunidos. La companyia confirma la formació d'un throw back al nivell dels 0,95 euros. Sembla imminent la superació de la resistència dels 1,05 euros, la qual cosa seria una molt bon senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 1,17 euros.

Amper segueix amb la consolidació de nivells que va iniciar al començament d'any. Aquest moviment lateral és la resposta a les fortes pujades del 145% vistes des de finals de novembre. L'impuls ha estat impressionant si bé sembla que podríem veure el començament d'un nou tram alcista de manera imminent. La resistència clau es troba en els 0,291 euros. Si els superés, podríem veure unes pujades fins al nivell dels 0,365 euros.

Catalana Occidente va aconseguir tancar, ahir dilluns, molt prop de la resistència dels 32 euros. Sembla que a la tercera podria ser la vençuda i que podríem veure, de manera imminent, un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta. Això deixaria la seva cotització en pujada lliure el que podria suposar una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 35 euros.

contador