No obstant això, hem de tenir molta cura amb el gap alcista que es va deixar ahir, dilluns.

Repsol segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què no descartem una presa de posicions. El valor es va movent en una banda lateral si bé per confirmar el començament d'un nou tram a l'alça, hauríem d'esperar a un tancament per sobre dels 15,06 euros, màxims anuals.

Técnicas Reunidas segueix sent un dels valors del selectiu espanyol que no perdem de vista. Des de fa mesos que la companyia es va movent en una banda lateral dins de la seva tendència alcista principal. La resistència clau es troba als 38,87 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència ens confirmaria una presa de posicions a la companyia.

Fortes pujades del 7,32%, ahir, dilluns, al BBVA que polvoritza la resistència dels 7,18 euros, màxims anuals. El tancament als voltants dels màxims del dia és un senyal que ens mostra la fortalesa actual de les compres. El seu aspecte tècnic està molt bé si bé, el fort gap alcista vist per començar dilluns ens fa estar pendents d'una presa de beneficis que ens donaria un nou punt d'entrada amb menys riscos.


El Santander va arrasar, ahir, dilluns, els màxims anuals amb unes pujades del 5,82%. El seu aspecte tècnic no pot ser millor si bé en el curt termini no descartem que acabi per prendre's un respir i cobrir part del buit alcista que s'ha deixat per començar la setmana als 5,60 euros.

IAG aconsegueix tancar la primera sessió de la setmana per sobre dels màxims anuals que presenta als 6,63 euros. Això és un molt bon senyal que li permet confirmar la continuació de les pujades. Per a les properes sessions creiem molt probable que continua amb la seva escalada alcista fins al nivell dels 7 euros.

contador