Seguim pensant en un atac del selectiu espanyol al nivell dels 10.400 punts.

MásMóvil torna a ser al nostre punt de mira. Des de fa dos mesos i mig que la companyia s'està movent en una banda lateral en esperar l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 121,6 euros ja que ens faria pensar en un atac al nivell dels 130 euros, màxims de tots els temps. La superació d'aquest nivell de resistència deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Cellnex es troba cotitzant al voltant de la resistència clau del curt termini que presenta als 23,71 euros. Atenció, perquè podria estar a punt de confirmar el final de la correcció iniciada a mitjans del mes d'abril. La superació de la directriu baixista projectada des dels màxims d'abril seria el primer pas per bé que per confirmar el començament d'un nou impuls alcista, hauríem d'esperar la superació dels màxims històrics que presenta als 23,71 euros. L'objectiu de pujada el podríem situar als 26 euros.

Repsol ofereix un immillorable aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència dels 16 euros. La companyia s’està movent en pujada lliure, si bé per a una presa de posicions, hauríem d'esperar a la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 16 euros. Per aquests preus podríem prendre posicions amb menys riscos. L'objectiu de pujada el podem situar tranquil·lament als 18 euros.

Quabit torna a rebotar amb força a prop del suport dels 1,90 euros, preus molt propers a la mitjana de 200 sessions. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 2,26 euros que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. L'augment del volum de les últimes jornades ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Aena està perforant la resistència dels 177,99 euros, cosa que li permet moure en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Les perspectives tècniques per a les properes jornades són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 200 euros.

contador