Per veure una millora en el selectiu espanyol hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 11.048 punts.

Melia Hoteles no ha pogut, durant les últimes jornades, amb la resistència dels 14 euros. Això li permet mantenir un moviment lateral des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Un tancament per sobre dels 14 euros seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. No el perdem de vista.

Repsol es manté cotitzant al voltant dels màxims anuals que va aconseguir fa unes sessions als 14,78 euros. Aquests nivells estan ajustats després del repartiment de dividends. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 15,80 euros.

Tot i els descensos d'ahir, dilluns, Inditex segueix sent un dels valors de l'IBEX 35 que no perdrem de vista i en què no descartem una presa de posicions durant les properes sessions. La resistència clau es troba als 36,90 euros, màxims històrics. Esperarem a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. No observarem cap senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 35,51 euros, mínims del moviment lateral en el qual s’està movent des de fa un mes i mig.

Catalana Occidente segueix sent un dels valors que cal tenir molt en compte. El valor es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 37,37 euros, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista amb un objectiu de pujada als 40 euros.

Bon senyal el que vam poder veure, aquest dilluns, en Grifols. Sembla que la companyia podria acabar atacant la resistència dels 25,50 euros, màxims històrics i part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa setmanes. Això seria un senyal de fortalesa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

contador