Per veure una millora de l'aspecte tècnic del nostre selectiu hauríem d'esperar a la superació dels 11.000 punts.

Repsol es manté cotitzant al voltant dels màxims anuals a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de la tendència alcista principal. Un tancament per sobre dels 15,22 euros ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. No observarem ni la més mínima complicació tècnica mentre cotitzi per sobre dels 14,18 euros.

Aquest dimarts seguim molt pendents de l'evolució d'Ebro Foods. La companyia ha confirmat, fa unes sessions, la resistència clau que presenta als 21,14 euros. El valor es fica en pujada lliure i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades per les properes setmanes. El primer objectiu de pujada es troba als 23 euros.

Nova demostració de fortalesa en els títols d'Iberdrola que va aconseguir superar, ahir, dilluns, els màxims de les últimes tres sessions. Atents si aconsegueix tancar en els màxims històrics i cotitza sense cap resistència al seu camí amb tot disposat, perquè vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 7,50 euros.

Talgo fa diverses setmanes que està consolidant nivells a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens mostri una continuació de la tendència alcista principal. La resistència clau es troba als 5,81 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Seguim molt pendents de la sèrie de preus de Grifols que es troba cotitzant just al voltant dels màxims històrics que va aconseguir fa unes jornades als 25,44 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que deixaria el valor de l'IBEX 35 sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 28 euros.

contador