Es manté si cobreix el buit alcista del passat dia 24 d'abril als 10.377 punts.

Aquest dilluns vam poder veure com Euskaltel aconseguia atacar el nivell clau del curt termini que presentava als 9,94 euros. Encara que no va poder superar-lo, tot sembla indicar-nos que podria acabar perforar-lo durant les properes jornades. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 9,94 euros, ja que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar impulsant la cotització de la companyia fins al nivell dels 11 euros.

Tubos Reunidos segueix sent un valor que no hauríem de perdre de vista per les properes sessions. Després de superar la resistència dels 1,065 euros, podríem estar veient-hi un descens temporal que és un senyal de fortalesa que ens fa pensar en una continuació dels guanys. La resistència clau del curt termini es troba als 1,15 euros. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins almenys el nivell dels 1,50 euros.

Repsol és, un dia més, un dels valors que cal tenir molt en compte. La companyia es manté cotitzant al voltant de la resistència dels 15,06 euros, màxims anuals. Atents a un tancament per sobre d'aquests preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que ens convidaria a pensar en un atac al nivell dels 16 euros.

Nou senyal de fortalesa en Iberdrola que ha aconseguit superar, durant les últimes jornades, els màxims anuals que presenta als 6,91 euros. Per les properes sessions és molt probable que vegem la superació dels 6,97 euros, cosa que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. És un dels valors que hauríem de tenir molt en compte durant les properes jornades.

Atenció, perquè Merlin Properties ha aconseguit perforar, aquest dilluns, la resistència dels 11,22 euros. Encara que no va aconseguir tancar la sessió per sobre d'aquests nivells, tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar amb la seva cotització escalant fins al nivell dels 12 euros.

contador