El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 9.200 punts.

Fantàstica figura tècnica la que vam poder veure el passat 28 de gener en la sèrie de preus de Meliá Hotels. La companyia va aconseguir perforar la resistència dels 12 euros i creiem que després d'unes sessions de consolidació, el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Sembla factible que puguem acabar veient els 13,50 euros durant les pròximes setmanes.

Europac és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. Des de fa dos mesos que s’està movent en una banda lateral dins d'una tendència alcista principal. El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 12,80 euros, la superació del qual ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Les pujades de les últimes setmanes en Fluidra han tornat a apropar la seva cotització a la resistència clau dels 12,38 euros. Atents, ja que la superació d'aquest nivell d'oferta deixarien la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí i ens faria pensar en un atac al nivell dels 14 euros.

La setmana passada vam poder veure una magnífica figura tècnica en Merlin Properties que li va permetre tancar per sobre dels 11,70 euros. Sembla que el valor posa fi al moviment lateral dels últims mesos i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 13 euros. És un dels valors en què ens podríem posicionar ara mateix.

Ence segueix donant senyals de fortalesa durant les últimes jornades, cosa que ens fa pensar en un proper atac als 5,84 euros, màxims dels últims anys. Aquest nivell de preus és clau ja que la seva superació ens faria pensar en una extensió de la tendència alcista principal. Sens dubte que és un valor que hauríem de seguir molt a prop.

contador