El primer nivell de suports es troba als 10.564 punts.

Zardoya Otis continua amb la consolidació del curt termini just per sobre de la mitjana de 200 sessions. El valor sembla que podria estar gestant un canvi de tendència, si bé, per la confirmació d'un nou tram alcista, hauríem d'esperar que aconseguís superar la resistència dels 8,75 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

IAG podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 6,70 euros. La figura de dijous passat és bona i els impecables nivells d'acumulació ens fan pensar en una continuació de la tendència alcista principal. Ull que és molt probable que vegem un nou atac al màxims anuals que va dibuixar als 8 euros

Atents al final de la consolidació del curt termini en Enagas. Després d'aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions el valor sembla que vol continuar amb la seva escalada alcista. La superació, divendres passat, dels màxims de les últimes quatre sessions ens fa pensar en un atac imminent als màxims anuals que va dibuixar aquest mateix mes de maig als 25,68 euros. El trencament d'aquest nivell de preus ens faria pensar en la continuació dels guanys fins al nivell dels 26,50 euros.

Comencem la setmana molt pendents de l'aspecte tècnic de Repsol, la cotització de la qual segueix movent-se al voltant de la resistència dels 15,06 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 16 euros.

Red Eléctrica va aconseguir tancar la setmana passada en els màxims de l'any cosa que, sens dubte, és una magnífica notícia per la seva evolució tècnica. Si no passa res estrany, el valor podria continuar amb els guanys de les últimes setmanes fins al nivell dels 19,88 euros.

contador