Per veure una millora tècnica en el selectiu espanyol hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 11.000 punts.

Molt bona figura la que vam poder veure, ahir, dimecres, en Colonial que va arrasar la resistència dels 7,4 euros després de diverses setmanes de moviment lateral. Per les properes jornades creiem que podria continuar amb els guanys fins al nivell dels 8 euros.

Caixabank és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions. El valor ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que pugui començar un nou impuls alcista. La resistència que cal vigilar es troba als 4,35 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades. No el perdem de vista.

Seguim pendents de l'evolució tècnica de Grifols després que comencés el mes de juny superant la resistència dels 25,44 euros, màxims històrics. No obstant això, a dia d'avui, es manté la consolidació del curt termini si bé sembla molt probable que acabem veient una extensió de la tendència alcista principal. Per això tan sols hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 25,50 euros, màxims del passat dilluns.

Tornem a centrar la nostra atenció en la sèrie de preus de Catalana Occident. Des de fa un mes que el valor es va movent en una banda lateral i sembla molt factible que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau la superació de la qual ens faria pensar en una presa de posicions es troba als 37,36 euros.

Els descensos de les últimes sessions de Telepizza podrien estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 5 euros. Atents per aquests preus a l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi la continuació de les pujades per les properes setmanes. Creiem que podria ser factible acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 6 euros.

contador