• El focus es manté en potenciar els seus negocis estratègics al Regne Unit i a Espanya
  • El marge d'interessos seguirà pujant a Espanya i les comissions augmentaran un 5%
ep oficina banc sabadell calle portugal castellar valls

Els analistes de Carax AlphaValue consideren Banc Sabadell una de les seves idees favorites d'inversió, ja que reiteren el seu consell de 'compra' sobre el valor i anticipen pujades fins als 2,02 euros en un termini de sis mesos.

  • 1,69€
  • 3,27%

Aquesta valoració implica un potencial alcista per a l'entitat catalana del 27% sobre el preu actual de mercat d'1,58 euros per acció, ja que els seus títols cauen lleugerament un 0,2%. Carax destaca Sabadell com una de les seves "idees diàries" d'inversió.

Encara que Sabadell segueixi realitzant activitats de banca d'inversió des de la seva filial a Miami i tingui com a objectiu desenvolupar la seva filial a Mèxic, Carax destaca que el focus de l'entitat es manté a potenciar els seus negocis estratègics al Regne Unit i, sobretot, a Espanya.

Aquests experts van elevar les seves previsions per Banc Sabadell quan la direcció va presentar al febrer el seu nou pla estratègic de tres anys, encara que les mantenen per sota de les del consens, a causa de la seva visió menys positiva sobre la recuperació immobiliària a Espanya i sobre les perspectives econòmiques del Regne Unit després del Brexit.

Carax destaca que el marge d'interessos seguirà pujant a Espanya i subratlla l'esperat augment del 5% en els ingressos per comissions. Al Regne Unit, espera un augment dels costos per la transició tecnològica en TSB, que una vegada completada al final de 2017 proporcionarà "forts estalvis".

Per Carax, una de les claus per analitzar Sabadell i qualsevol banc és el cost de capital. En aquest sentit, la companyia francesa comenta que "la tornada del 10% sobre el capital econòmic que prevalia abans de la crisi encara es manté. El 2016, Sabadell va aconseguir una tornada del 10,6%, a línia amb la mitjana del sector a Europa. La rendibilitat dels bancs només pot millorar, encara que sigui de manera progressiva i fins a un cert límit".

Noticias relacionadas

contador