• L'entitat comunicarà al mercat els termes de l'emissió una vegada quedin fixats
banco santander

Banc Santander emetrà participacions preferents convertibles contingentment, també coneguts com a 'CoCos', en accions ordinàries de nova emissió, a exclusió del dret de subscripció preferent dels seus accionistes i per un import nominal de fins a 2.000 milions d'euros, segons ha comunicat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,57€
  • -3,74%

La col·locació de l'emissió es durà a terme a través d'un procés de prospecció accelerada de la demanda i es dirigirà únicament a inversors qualificats. Banc Santander comunicarà al mercat els termes de l'emissió una vegada quedin fixats, segons ha informat aquest dimarts l'entitat presidida per Ana Botín a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Una notificació que es produeix després d'aprovar-se, durant la junta d'accionista del 7 d'abril, la delegació al Consell de la facultat d'emetre valors de renda fixa, participacions preferents o instruments de deute d'anàloga naturalesa, cèdules incloses, pagarés o warrants, no convertibles.

Durant aquesta mateixa trobada, els accionistes de Santander també van aprovar delegar al Consell d'Administració la facultat perquè, en el termini d'un any, pugui assenyalar la data i fixar les condicions d'un augment de capital amb emissió de noves accions per un import de 500 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador