• "La debilitat recent és una oportunitat de compra", assenyalen sobre Sabadell des del banc britànic
  • Afegeix que "les preocupacions immediates" dels inversors "sobre la independència són excessives"
ep josep oliu 20170525140711
BANC SABADELL

Les accions de Banc Sabadell i Caixabank reboten amb força en borsa, després que els analistes de Barclays hagin considerat que les preocupacions dels inversors sobre la crisi política a Catalunya són excessives. Els experts del banc britànic han reiterat la seva recomanació de 'comprar', els títols del banc presidit per Josep Oliu, que pugen un 4,4%, fins a 1,78 euros, s'allunyen de l'important suport tècnic dels 1,65 euros.

  • 1,48€
  • -1,20%

"La debilitat recent és una oportunitat de compra: l'espectre de la independència catalana ha provocat que Sabadell es comporti pitjor que altres competidors (sobretot Caixabank) durant les últimes setmanes)", assenyalen des de Barclays.

En la seva opinió, "Catalunya és una regió important per a Sabadell, però la seva exposició directa a aquest mercat s'alinea amb els seus competidors domèstics, i es redueix si es té en compte el negoci internacional, cosa que suggereix que la debilitat recent és injustificada".

Aquests experts afegeixen, sobre la preocupació que està causant entre els inversors el desafiament independentista, que "les preocupacions immediates sobre la independència són excessives". També consideren que "són un risc manejable a mitjà termini per als ingressos del banc".

Finalment, Barclays assenyala que "els fonamentals" de Banc Sabadell segueixen "intactes", de manera que "la recent debilitat de l'acció ofereix un atractiu punt d'entrada", de manera que reiteren el consell de 'comprar' el valor, amb un preu objectiu de 2 euros.

HSBC VALORA LES SEVES ACCIONS EN 2,04 EUROS

Un altre banc britànic, HSBC, també es va mostrar positiu divendres passat amb Banc Sabadell. Aquests experts van reiterar el seu consell de compra i n’elevar el preu objectiu lleugerament, fins a 2,04 euros des de 2,00 euros, ja que és la seva entitat financera preferida a Espanya.

HSBC no va esmentar Catalunya a la seva anàlisi i es va centrar en la previsió de beneficis. Aquests experts van assenyalar que "les nostres estimacions estan per sobre de les del consens", perquè manegen unes "menors previsions de pèrdues creditícies".

Noticias relacionadas

contador