• Considera més atractiu desfer posicions en el moment actual
  • La seva rendibilitat per dividend és baixa i està molt palanquejada
ep tobias martinez presidentecellnex
EUROPA PRESS

Els analistes de Bankinter han reduït la seva recomanació sobre Cellnex fins a 'vendre' de 'neutral', encara que han elevat el preu objectiu del valor fins als 22,50 euros des dels 18,50 euros per acció.

  • 31,06€
  • -2,45%

Les accions de Cellnex han caigut un 0,8%, fins als 22,29 euros, després de marcar un màxim històric als 22,97 euros aquesta mateixa setmana. Segons l'opinió d'aquests experts, el valor no té més recorregut alcista, a causa de l’acord d'Atlantia i ACS per comprar Abertis de forma conjunta.

Aquest acord inclou que Atlantia té l'opció de comprar la participació del 34% d'Abertis "a un preu ja acordat entre 21,20-21,50 euros per acció". Bankinter preveu que el grup italià en compri el 29,9% per no haver de llançar una OPA sobre el 100% del capital.

"Considerem probable que la cotització es quedi estancada en el millor dels casos o més probablement retrocedeixi fins al preu al qual Atlantia comprarà el 29,9% de Cellnex", afegeixen aquests experts.

Bankinter destaca que "la seva rendibilitat per dividend és baixa" (0,6%) i el seu endeutament, alt (7 vegades el seu EBITDA), cosa que fa que la seva cotització sigui especialment vulnerable en moments de mercat inestable. Quan acabi tot el procés i Atlantia es faci amb el control, aquests analistes revisaran "l'escenari resultant".

Noticias relacionadas

contador