• Preveu que l'empresa protagonitzi operacions corporatives
  • Cellnex pot realitzar una compra o rebre una oferta d'adquisició
ep francisco reynes 20170726100202
ABERTIS

Els analistes de Banc Sabadell han reforçat la seva aposta per Cellnex Telecom, la filial de torres de telefonia d'Abertis. Aquests experts han reiterat el consell de 'comprar' el valor i han elevat un 27% la seva valoració, fins als 27,30 euros per acció.

  • 30,55€
  • 0,36%

Les accions de Cellnex cauen un 2,7% aquest dimarts, fins als 20,56 euros, de manera que la valoració de Sabadell implica un potencial alcista del 32% a dotze mesos.

Els experts del banc consideren "esgotat el potencial fonamental", però expliquen la pujada de valoració per les bones previsions pel que fa a les operacions corporatives. La seva valoració fonamental és de 22 euros per títol, a la qual afegeixen 5,30 euros addicionals pels "dos escenaris" possibles que observen a nivell corporatiu.

El primer escenari és que Cellnex pugui fer una "operació transformacional" d'uns "4.500 milions d'euros", xifra que elevaria la seva valoració fins a 26,10 euros per títol. En el segon, Cellnex seria l'"objectiu corporatiu" d'un competidor, que podria llançar una OPA valorada en 28,50 euros per títol.

Cellnex va comunicar aquest dijous als sindicats la seva intenció d'aplicar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per a un màxim d'uns 200 empleats de les seves filials espanyoles Tradia i Retevisión, dedicades a la gestió de la xarxa de televisió terrestre i que sumen una plantilla d'uns 1.200 empleats.

A finals de gener, els experts de Jefferies van aconsellar 'comprar' accions del grup, amb una valoració de 26 euros per títol. "Cellnex segueix sent la nostra principal opció en empreses de torres de telecomunicacions, de manera que reiterem la nostra convicció per ella", han assenyalat.

Noticias relacionadas

contador