• Ha elevat la seva anterior valoració de 58 euros per títol i li atorga un potencial
  • Estima un potencial alcista a 12 mesos del 29% sobre el preu actual de mercat
ep luis maroto ceoamadeus
AMADEUS

Els analistes de Goldman Sachs han reforçat la seva confiança en Amadeus, proveïdor de serveis tecnològics per al sector de les aerolínies i el turisme que forma part de l'IBEX 35.

  • 59,40€
  • -0,13%

Aquest divendres, han augmentat la seva valoració un 20%, fins a 70 euros per acció des dels anteriors 58 euros per títol, i han reiterat el consell de 'comprar' sobre el valor, que cau un 0,2% en borsa, fins a 54, 23 euros. El potencial alcista estimat per Goldman durant un període de 12 mesos és del 29%.

Els experts del banc nord-americà apliquen un múltiple de 13 vegades a la ràtio valor d'empresa/benefici brut operatiu (EBITDA) esperat el 2019 per arribar a la seva valoració de 70 euros. A més, augmenten aquesta ràtio fins a 15 vegades per incloure les opcions corporatives que té Amadeus i el possible ús que pot fer de la seva posició de caixa.

Tècnicament, per sobre de la resistència dels 52,22 euros (últim màxim decreixent) el títol té "el camí lliure fins als màxims anuals i històrics als 55,57 euros. I per sobre es col·locaria, per enèsima vegada, en pujada lliure absoluta", afirma José María Rodríguez, analista de 'Bolsamanía'.

RESULTATS DEL PRIMER SEMESTRE

Amadeus va incrementar el seu benefici un 16,1% durant primer semestre del 2017 respecte al mateix període de l'any passat en aconseguir un benefici ajustat de 574 milions d'euros. A aquest creixement van contribuir-hi l'alça dels ingressos, que van pujar un 9,5% durant el primer semestre, fins als 2.490,7 milions d'euros, i el resultat brut d'explotació (EBITDA), que va augmentar un 10,1%, fins als 998.900.000 d'euros.

Durant el primer semestre, les reserves aèries totals a través d'agències de viatges van créixer un 5,7%, fins a les 295.200.000. Segons Luis Maroto, conseller delegat de la companyia, "l'evolució d'Amadeus durant el primer semestre de l'any va ser positiva". El directiu va destacar que "el negoci de distribució va seguir creixent a un ritme més elevat que el de la indústria".

Noticias relacionadas

contador