ep archivo   un trabajador en la factoria de talgo en las rozas madrid
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Els analistes de Banc Sabadell han retallat la valoració de Talgo un 17%, fins als 4,08 euros per acció, tot i que han reiterat el consell de compra sobre el fabricant de trens.

  • 4,41€
  • -0,45%

Aquests experts han rebaixat la seva estimació de beneficis per al 2023 després de la guia oferta per la companyia quan va presentar els resultats del 2022.

Ara esperen un creixement de les vendes del 14%, percentatge que suposa una retallada del 12% enfront de la seva previsió anterior; i un marge EBITDA ajustat a l'11,9%, percentatge que suposa una rebaixa de 320 punts bàsics.

A llarg termini, esperem un taxa de rendibilitat TACC fins al 2025 del 7,3%, enfront de la seva anterior estimació del 9,4%; i un marge EBITDA ajustat al 2025 del 12,5% (anterior 14,8%).

Aquestes retallades també incorporen “la incertesa derivada de les notícies sobre problemes en contractes en execució (LACMTA i Renfe)”.

Tot això justifica la retallada del 17% en valoració, fins als 4,08 euros. Tot i això, mantenen el seu consell de compra "en espera a curt termini de noves ampliacions de contractes existents (Deutsche Bahn, Dinamarca i Meca-Medina)", per la qual cosa veuen "catalitzadors al final del túnel".

Finalment, també esmenten "la possibilitat d'una operació corporativa potencial", davant la previsible sortida del capital del fons Trilantic, que controla un 40% del capital. Tot i que, en aquest sentit, afegeixen que "no és evident a curt termini".

Noticias relacionadas

contador