ep archivo   un vehiculo en un punto de recarga electrica de repsol a 26 de mayo de 2023 en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els experts de Barclays han elevat la seva recomanació sobre Repsol fins a sobreponderar des de mantenir, i han mantingut el seu preu objectiu als 25 euros per acció, xifra que implica un potencial alcista del 66% sobre el preu de mercat.

  • 14,87€
  • 1,29%

"La manera com se subministra l'energia podria definir els mercats de valors en la propera dècada, atesa la necessitat d'energia neta, fiable i assequible", expliquen els analistes del banc britànic.

"Considerem que l'era de l'energia barata s'ha acabat, almenys durant els propers tres anys, i ateses les entrades de flux de caixa lliure (FCF) rècord provinents de preus més alts, és possible que les empreses de gran capitalització liderin els mercats als propers anys", afegeixen.

Per anàlisi tècnica, les accions de Repsol "han aconseguit subjectar-se al voltant dels 14 euros", segons indica César Nuez, analista de Bolsamanía.

"Per a les properes jornades, tot ens fa pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 15,87 euros, màxims històrics dibuixats el mes de setembre passat" (descomptant-ne dividends i ampliacions de capital), afirma aquest expert.

A curt termini, les accions de Repsol també es veuen impulsades per la pujada del petroli originada per l'esclat del conflicte a l'Orient Mitjà entre Israel i Hamàs.

Noticias relacionadas

contador