ep un punto de recarga electrica de endesa x way
BBVA

Els experts de RBC han retallat la valoració d'Endesa fins als 20 euros per acció des dels 22,50 euros anteriors després de la presentació del pla estratègic del grup energètic per al període 2023-2025. A més, han reiterat el seu consell de mantenir el valor a les carteres.

  • 17,06€
  • 0,71%

"L'atenció dels inversors es va centrar comprensiblement en la retallada del dividend per acció (DPA) el 2023-2024 i les implicacions sobre el paper d'Endesa dins del grup d'Enel", comenten aquests experts.

"Creiem que això es veu compensat, almenys en part, per la forta guia per al marge integrat. Reiterem una recomanació de mantenir, però reduïm el nostre preu objectiu a 20 euros per acció", afegeixen.

La retallada del dividend va provocar fortes pèrdues borsàries per a Endesa la setmana passada i diversos ajustos de valoració per part dels analistes.

En positiu, Citi va elevar la valoració fins als 20 euros i va reiterar el consell de compra, ja que considera que "la freda acollida del mercat al Pla Estatègic d'Endesa ofereix una bona oportunitat".

Per contra, en línia amb RBC, Renta 4 va retallar el consell fins a mantenir des de comprar i el preu objectiu de l'elèctrica fins als 22,63 euros per acció des dels 24,96 euros.

Noticias relacionadas

contador