ep archivo   ismael clemente consejero delegado de merlin
MERLIN - Archivo

Els experts de JP Morgan han elevat aquest dimecres el consell sobre Merlin Properties fins a sobreponderar des de neutral i el preu objectiu fins als 12 euros per acció des dels anteriors 10,25 euros per títol.

  • 11,06€
  • 3,36%

Aquests analistes justifiquen la millora de consell pel posicionament de la societat d'inversió immobiliària en el desenvolupament de centres de dades a Espanya.

"Revisem el nostre cas d'inversió per a Merlin i aprofundim en el principal pilar de creixement: els centres de dades. Veiem marge per millorar la rendibilitat als països en desenvolupament, gràcies a una demanda significativa", afirmen.

En aquest sentit, els seus experts preveuen que el mercat de centres de dades tripliqui la seva mida per al 2028. Per això, indiquen que Merlin hauria d'invertir-hi uns 2.000 milions d'euros als propers anys, "amb el potencial d'assolir aproximadament 319 milions d'euros en ingressos addicionals per lloguer".

També assenyalen que "Merlin ja té tres centres de desenvolupament d'última generació operant a Espanya" i que la companyia "té un equip de gestió forta, amb una trajectòria sòlida, exposició en actius amb vents de cua estructurals i bones mètriques de balanç".

Després d'aquesta anàlisi, han millorat les estimacions de NAV (valor net dels actius) entre un 5% i un 8%, gràcies a la previsió de millors marges de benefici, sense modelar possibles augments per les futures inversions.

Noticias relacionadas

contador