ep archivo   exterior del auditorio once antes de que comience la segunda convocatoria de la junta
Alberto Ortega - Europa Press - Archivo

Els experts de Jefferies han reiterat el consell de compra sobre Ferrovial i han elevat el preu objectiu fins als 35 euros per acció des dels anteriors 31 euros per títol. Segons la seva valoració, la companyia ofereix "exposició al creixement a llarg termini de les infraestructures dels Estats Units".

  • 36,26€
  • -0,17%

A més, consideren que la futura cotització a Wall Street els propers mesos seran un catalitzador per al preu de l'acció, "mentre que el rendiment operatiu sustenta els retorns d'efectiu per als accionistes".

Segons la seva opinió, Ferrovial "ofereix als inversors accés a dividends creixents dels actius d'infraestructures de transport dels EUA", ja que la seva previsió és que aquests dividends augmentin a un ritme del 18% entre el 2022 i el 2027.

Per això, han elevat la seva valoració fins als 35 euros, tenint en compte també "la recuperació del trànsit" a les diferents autopistes que gestiona Ferrovial al país i al Canadà. "Veiem més dividends en efectiu per als accionistes", assenyalen. La seva estimació és que el flux de dividends augmenti des de 600 milions d'euros el 2023 fins als 1.100 milions el 2027.

Sobre la futura cotització a Wall Street, Jefferies espera que sigui un catalitzador de cara als propers mesos. "L'alineació amb els EUA té sentit per a la direcció estratègica a llarg termini de l'empresa i, amb el temps, hauria d'atreure més quantitat de capital", sentencien.

Noticias relacionadas

contador