ep archivo   entrada de la sede de arcelormittal en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els experts de Deutsche Bank han reiterat el consell de comprar sobre el gegant siderúrgic ArcelorMittal, tot i que han rebaixat la seva valoració a 33 euros per acció des de 34 abans de conèixer-ne els resultats del tercer trimestre.

  • 10,50€
  • -0,57%
  • 24,28€
  • -0,21%

La seva anàlisi preveu un "descens seqüencial als resultats, a causa de marges en contracció i menors volums". A més, indica un "sentiment deprimit" i estima "que els mercats de l'acer avancin cap a una reducció d'existències més profunda al quart trimestre (en lloc d'un repunt posterior l'estiu)".

Per això, han retallat la seva estimació d'Ebitda (benefici operatiu) per al període 2023-2025, cosa que justifica la rebaixa del preu objectiu fins als 33 euros. En qualsevol cas, aquesta valoració supera àmpliament el preu de mercat d'ArcelorMittal, que es troba a nivells de 23 euros, cosa que segueix recolzant el consell de compra.

D'una manera similar, Deutsche Bank ha reiterat el consell de comprar sobre Acerinox i ha reiterat la valoració de 16 euros per acció.

La seva visió positiva sobre aquesta companyia es basa en el seu "lideratge al mercat de l'acer inoxidable als Estats Units" i en la seva "forta generació de flux de caixa".

Tot i que també esperen que els seus resultats reflecteixin "un descens seqüencial en les xifres, a causa de la feble demanda, els preus a la baixa i els problemes per la valoració d'inventaris", destaquen que les fortaleses de l'empresa "permeten anticipar rendiments sòlids per als accionistes i possibles recompres d'accions", que es poden afegir a l'atractiu dividend que ja paga l'empresa.

Noticias relacionadas

contador