ep archivo   caixabank y blackstone acumulan cerca de 41400 viviendas alquiladas segun civio
EUROPA PRESS - Archivo

Els experts de Citi han assenyalat CaixaBank (en substitució de BBVA), Barclays i HSBC com els seus bancs preferits a Europa, alhora que han apuntat Deutsche Bank (en substitució de Banc Sabadell), el noruec DNB i el suec SHB com els bancs menys preferits.

  • 4,88€
  • -2,11%

"Després de la forta requalificació del sector en borsa fins ara, ara està cotitzant novament a un valor comptable tangible, i el cost implícit del capital s'ha acostat a la mitjana de llarg termini", expliquen els analistes del banc nord-americà.

També indiquen que "l'impuls absolut del benefici per acció (BPA) s'ha estancat", però afegeixen que "segueix sent superior al del mercat europeu en general, que està patint rebaixes, i els rendiments del capital superiors al 10% (incloent-hi les recompres d'accions) continuen sent atractius".

En aquest context, tenint en compte la resiliència del marge d'interessos de cada entitat i les seves perspectives per als propers trimestres, aposten per CaixaBank, Barclays i HSBC, i consideren que els menys atractius són els Deutsche Bank, DNB i SHB esmentats.

Noticias relacionadas

contador