ep electricidad 20230912144402
IBGE

Els experts de Barclays han retallat aquest dijous el consell sobre Naturgy fins a infraponderar des de mantenir, i han reduït la valoració de les seves accions fins als 25 euros per acció des dels anteriors 28 euros.

  • 24,84€
  • -0,24%
  • 16,77€
  • 0,06%
  • 11,41€
  • -0,09%

Alhora, han elevat la seva recomanació sobre Redeia fins a sobreponderar des d'infraponderar, i han augmentat la valoració del gestor del sistema elèctric espanyol fins als 18 euros des dels 15,60 euros per acció.

A més, han millorat el seu consell per a Solaria fins a sobreponderar des d'infraponderar, i el seu preu objectiu fins als 21 euros des dels 16,40 euros.

En el cas de Solaria, que aquest dijous ha presentat resultats i ha signat un PPA amb Endesa, comenten que “la cartera de projectes de la companyia ha reduït substancialment els seus riscos durant els darrers trimestres, amb millors acords de finançament de deute i aprovacions regulatòries favorables".

A més, assenyalen que compta "amb una millor visibilitat davant dels possibles pics dels tipus d'interès", i per això el seu "perfil de risc/recompensa és ara més atractiu".

En el cas de Redeia, creuen que "el camí actual de destrucció de valor es revertirà amb la nova revisió regulatòria el 2025", encara que afegeixen que "s'enfronta a un mur d'inversió en xarxes de transport per fer realitat les ambicions verdes del govern espanyol".

Sobre Naturgy, veuen "probable que el preu de les accions perdi el suport d'alguns o tots els factors que han funcionat fins ara, és a dir, el fort impuls de guanys durant la crisi energètica, les compres d'accions per part dels accionistes existents i la proposta de divisió” de l'empresa llançada al projecte Bessons, que ha estat posposada.

Noticias relacionadas

contador