• L'última vegada que S&P va revisar els ràtings tant de Santander com de les seves filials va ser al juliol
ep ana botin

S&P ha rebaixat la qualificació creditícia de la filial de Santander als Estats Units, Santander Holding USA, fins a 'BBB' des de 'BBB +'. Manté la seva perspectiva en 'estable'.

  • 4,76€
  • 0,04%

L'agència ha explicat que la seva decisió es basa en el nou enfocament que ha adoptat per avaluar la filial nord-americana. Considera que aquesta corre un risc més gran davant de possibles impagaments que la seva matriu, la qual veu en una posició "més sòlida".

"La qualificació, un esglaó inferior, reflecteix que els creditors de Santander Holdings USA tenen una major probabilitat d'estar subordinats als de creditors de Banc Santander i poden enfrontar-se a un risc inherent d'impagament lleugerament més gran", assenyala la companyia.

L'última vegada que S&P va revisar els ràtings tant de Santander com de les seves filials va ser el juliol d'aquest any a causa de la nova metodologia de risc ajustat de capital (RAC) que la companyia de qualificació va publicar el dia 20 d'aquest mateix mes. Llavors, no va realitzar cap modificació en les qualificacions de Banc Popular, Santander Consumer Finance, Santander Holdings USA i Santander Bank.

Noticias relacionadas

contador