• La companyia proveirà a aquests projectes amb diversos models de turbines que compten amb diferents potències i rotors...
  • ...i assegura que aquests cinc projectes 'onshore' tenen la suficient capacitat per subministrar energia neta a prop de 240.000 llars
ep markus tacke nuevo consejero delegadosiemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa Renewable Energy subministrarà 1.310 aerogeneradors de diferents models en cinc projectes eòlics 'onshore' als Estats Units, segons ha informat aquest dimarts la companyia. Després de conèixer aquesta notícia, les accions de la companyia s'han revalorat més d'un 5% aquest dimarts.

En concret, la companyia proveirà aquests projectes amb diversos models de turbines que compten amb diferents potències i rotors. Així, instal·larà als diferents parcs un total de 92 unitats de la SWT-2.3-108, 144 de la SWT-2625-120 i altres 74 del model G126-2.625 MW.

Siemens Gamesa ha destacat que els aerogeneradors d'aquests cinc projectes 'onshore' tenen la suficient capacitat per subministrar energia neta a prop de 240.000 llars als Estats Units. "Estic molt satisfet que hagin seleccionat Siemens Gamesa com a proveïdor d'aquests importants contractes als Estats Units. Aquestes comandes demostren la confiança dels nostres clients en els productes que ofereix la companyia", ha ressaltat el conseller delegat del negoci onshore de Siemens Gamesa Renewable Energy, Ricardo Chocarro.

Les navetes i els hubs dels models SWT-2.3-108 i SWT-2625-120 es muntaran a la planta de Hutchinson (Kansas) de Siemens Gamesa. A més, la majoria de les pales es produiran a la fàbrica de Fort Madison (Iowa), mentre que la resta de la producció se subcontractarà altres fàbriques d'Amèrica del Nord. La companyia ja ha instal·lat més de 9.000 turbines al país (a prop de 17 GW), on disposa d'una forta implantació industrial, serveis d'operació i manteniment i oficines.

Noticias relacionadas

contador