• La immobiliària ha comprat sòls aquest any per import de gairebé 150 milions d'euros
ep promocionviviendasvpoquabitguadalajara
QUABIT/RAFAEL MARTIN SOLANO

Quabit ha actualitzat el seu Pla de Negoci previst per als exercicis compresos entre 2017 i 2022, i ha aprofitat per revisar a l'alça les seves previsions, de manera que gairebé ha duplicat (+92%) l'objectiu de nous habitatges que preveu promoure durant aquest període, fins situar-lo al 7.880 unitats, des de les 4.100 inicialment estimades.

  • 0,40€
  • -1,48%
Actualment compta amb una cartera de terrenys de gairebé un milió de metres quadrats

La companyia que controla i presideix Félix Abánades ha elevat les seves previsions després d'aconseguir noves línies de finançament i comprar terres amb menors costos dels inicialment previstos, i davant les previsions de contínua millora i recuperació del sector immobiliari a Espanya.

Quabit, una de les promotores que va aconseguir sobreviure la crisi, ha comprat sòls aquest any per import de gairebé 150 milions d'euros, de manera que actualment compta amb una cartera de terrenys de gairebé un milió de metres quadrats que, segons assegura, ja li garanteix aixecar 6.720 nous habitatges.

Els últims sòls s'han adquirit a través d’un sistema de pagament mixt que inclou recursos aconseguits d'un fons d'inversió i accions de l'empresa. Per a això, acaba d'aprovar en junta extraordinària una cascada d'ampliacions de capital. De moment, la immobiliària ja té en marxa 18 promocions en construcció o comercialització que sumen uns 1.655 habitatges.

A més, després d'aquesta revisió del seu pla, Quabit explica que la seva intenció, a més de lliurar 7.880 pisos, és la de "generar un cash flow operatiu de 463 milions d'euros, invertir 673 milions d'euros en sòl i repartir 87 milions d'euros en dividends en efectiu dins el període", tal com ha informat en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"L'objectiu de la companyia per a l'any 2022 és arribar a una facturació de 600 milions d'euros, superar els 100 milions d'euros d'EBITDA i lliurar uns 3.000 habitatges anuals", remarca a l'esmentada nota.

Noticias relacionadas

contador