• És la primera obertura en un centre comercial
  • Obrirà les seves portes aquest 17 de juliol
ep hamburguesa five guys

La cadena de restauració dedicada a les hamburgueses nord-americà segueix en plena expansió a Espanya. Aquest dilluns 17 de juliol, s'obrirà un nou local a Leganés.

El local, que tindrà 600 metres quadrats i comptarà amb una àmplia terrassa, donarà feina a més de 50 persones. L'espai tindrà capacitat per a unes 200 persones.

Segons ha informat Parquesur, els visitants tindran l'oportunitat de degustar "productes frescos preparats a mà diàriament que ofereixen més de 250.000 combinacions diferents d'hamburgueses".

A més, l'empresa prepara la seva tercera botiga a Espanya, també a Madrid

Per tant, una de les cadenes d'hamburgueses més conegudes als Estats Units segueix amb la seva expansió a Espanya i és la segona que obre en només un any. La primera d'elles la va obrir al centre de Madrid, a la Gran Via, i en el qual les primeres setmanes es van veure llargues cues per degustar el seu menú. A més, Five Guys està construint una altra nova sucursal, aquesta al centre comercial Plaza Río 2, a prop del Manzanares.

Els propietaris de la multinacional, la família Murrell tenen com a premissa clara la qualitat. No ofereixen res reescalfat per microones ni les hamburgueses han estat precuinades. Es fan al moment. A més, la neteja és un altre dels pilars bàsics per als quatre germans que conformen la directiva de l'empresa.

Altres de les premisses que guarden en Five Guys és la matèria primera. La carn només serà fresca de vaca i la matèria primera serà la més pròxima possible. Tampoc es congela cap aliment.

EL DIA QUE OBAMA VA CRUSPIR UNA HAMBURGUESA DE FIVE GUYS

Corria l'any 2009 quan una de les franquícies de Washington va rebre una trucada per fer un encàrrec a domicili. El treballador va explicar que Five Guys no fa comandes per portar fins a casa. A l'hora següent un dispositiu de seguretat es va fer pas en la cadena i la sorpresa es va apoderar de propis i estranys dels que estaven a l'establiment. El mateix Barack Obama hi era per demanar una hamburguesa.

Noticias relacionadas

contador