• "Ha tingut més èxit del que pensàvem", admet Jason Droege
ceo uber dara
LinkedIn

Uber Eats, el servei de lliurament d'aliments propietat d’Uber, vol menjar-se el mercat i acaba d'anunciar la seva expansió a més de 100 ciutats a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, segons informa TechCrunch.

El servei Uber Eats debutarà així en països com Irlanda, Egipte, Kenya, Ucraïna, Romania i República Txeca. En el cas del Regne Unit, s'expandirà a 40 noves ciutats, per davant de les 35 noves adhesions del cas francès. A l'actualitat, Uber Eats opera a 200 ciutats a escala mundial, fins i tot en algunes regions on Uber encara no ha arribat.

Uber Eats debutarà en països com Irlanda, Egipte, Kenya, Ucraïna, Romania i República Txeca

Al llarg de 2017, Uber Eats es va desmarcar com una de les poques bones notícies de la companyia dirigida per Dara Khosrowshahi. El nombre de viatges operats pels conductors d'Uber Eats va créixer un 24% entre març de 2016 i març de 2017, segons destaca The New York Times.

Una gran part del negoci d’Uber Eats es lliga a la seva reeixida associació amb McDonald's, segons apunta BuzzFeed. I és que Uber Eats ofereix els aliments de la franquícia de menjar ràpid a gairebé 7.000 ubicacions, de cap a cap de 20 països diferents.

Uber Eats és rendible en, aproximadament, una quarta part dels mercats on opera, segons Financial Times. Hi ha casos en què Uber Eats ha obtingut fins i tot un millor rendiment que Uber i és que Jason Droege (dirigent d'Uber Everything, en la qual s'integra Uber Eats) va admetre en una entrevista al Financial Times que la divisió que dirigeix ​​havia tingut "més èxit del que pensàvem".

Noticias relacionadas

contador