• Els ingressos durant aquests tres mesos han estat de 2.965 milions de dòlars, un 6% més que durant el mateix període de 2016
  • Segons BlackRock aquests resultats demostren "la confiança que hi dipositen els clients"

BlackRock ha informat aquest dilluns dels seus resultats del segon trimestre de l'any. D'aquesta manera, l'entitat ha guanyat 860 milions de dòlars d'abril a juny, cosa que representa un 8% més que durant el mateix període de 2016, quan va guanyar 797 milions. No obstant això, durant el primer trimestre d'aquest any, BlackRock va guanyar 865 milions de dòlars, cinc milions més que durant el segon trimestre.

  • 757,65$
  • -0,68%

Els ingressos de l'entitat d'abril a juny han ascendit un 6% respecte al mateix trimestre de l'any anterior fins als 2.965.000 de dòlars. També és una xifra més gran que durant el primer trimestre del 2017, quan va ingressar 2.824.000 de dòlars.

No obstant això, el benefici per acció durant aquests tres mesos ha estat de 5,24 dòlars, quan el que esperava el consens d'analistes era de 5,4 dòlars. La accions de BlackRock cauen un 0,3% al premarket de Wall Street.

"Els resultats del segon trimestre de BlackRock reflecteixen que els nostres clients segueixen dipositant la seva confiança en la nostra plataforma global d'inversió i tecnologia", ha assenyalat Laurence Fink, president i CEO de BlackRock. "Encara que una liquiditat significativa roman als marges, els inversors han començat a posar a treballar els seus actius", ha afegit.

"Mai he vist més oportunitats que avui per BlackRock per ajudar als inversors a assolir els seus objectius financeres. A mesura que busquem proporcionar més valor tant per als clients com per als accionistes, continuarem invertint estratègicament per a un major creixement en el futur", ha assegurat el CEO de l'entitat.

Des de BlackRock destaquen que han registrat 104.000 milions d'entrades netes durant el segon trimestre "impulsades per l'amplitud del model de negoci diversificat i les inversions realitzades per créixer". A més, s'han registrat 94.000 milions d'entrades netes a llarg termini, positives en tipus de client, producte i estil d'inversió. L'entitat també ressalta el creixement del 12% en els ingressos de tecnologia i gestió de risc.

Pel que fa als resultats del primer semestre d'aquest any, BlackRock ha guanyat 1.725 milions de dòlars que representa un 14% més que durant el mateix període de 2016 quan va guanyar 1.508 milions de dòlars. Quant als ingressos, l'entitat va ingressar un total de 5.789.000 de dòlars de gener a juny de 2017, un 7% més que durant el mateix període de 2016.

Noticias relacionadas

contador