bitcoin numeros portada

Amb el preu del bitcoin en constant ascens i amb una volatilitat brutal i fluctuacions de 1.000 dòlars amunt i avall. Així ha celebrat la reina de les monedes virtuals el debut del contracte de futurs del Chicago Mercantile Exchange (CME) que es negocia des de la passada matinada. Ara, amb els 20.000 dòlars al seu abast, la major moneda de xifrat per capitalització de mercat situa la seva següent parada als 50.000 dòlars.

El més recent màxim, segons l'índex de Coindesk, es troba als 19.800 dòlars i ja ningú dubta que el preu del l’actiu digital sobrepassarà la meta dels 20.000 abans del tancament d'aquest 2017 -de moment s’aferra als 19.000. De fet, en algunes de les cases de canvi amb més volum, ja ha superat aquesta fita. El recent impuls eleva l'apreciació de la moneda digital en un 1.900% des del gener i el total de les divises en línia acumula gairebé 600.000 milions de dòlars, dels quals el bitcoin acapara més de la meitat.

Però la foto que mostra el top 10 de monedes per capitalització de mercat dels més de 1.000 tokens existents, és mixta a aquestes hores. És el bitcoin precisament que encapçala les correccions, que també es veuen en l’ethereum, el litecoin i el ripple. Totes elles s'allunyen dels seus rècords de les últimes jornades.

Noticias relacionadas

contador