cbbitcoin12 short11

La manca d'activitat en el preu del bitcoin i la incapacitat de recuperar-se dels seus recents pèrdues han provocat que diverses companyies revisin les seves previsions per a la creació de Satoshi Nakamoto de cara a finals d'any. Entre elles, l'empresa d'anàlisi Trefis, amb seu a Nova York, no creu que la més operada de les monedes de xifrat superi els 12.500 dòlars abans del 31 de desembre.

El mercat de les monedes virtuals fa diverses setmanes que està consolidant les seves pèrdues d'aquest 2018, amb una capitalització total que oscil·la entre els 350.000 i els 400.000 milions de dòlars. Pel que fa a la de Nakamoto, fluctua entre els 7.000 i els 8.000 dòlars, des que el passat 5 de maig xoqués amb la resistència dels 10.000 dòlars.

El bitcoin va tancar el mes passat amb un declivi del 16% i no pinta millor en aquest juny. Els analistes de Trefis atribueixen el sentiment baixista d'aquesta moneda virtual i del mercat en general "als esdeveniments que han impactat negativament en les perspectives de creixement de les divises en línia des de desembre". Citen, com a exemple, "les restriccions dels bancs sobre l'ús de targetes de crèdit per comprar monedes virtuals i la pressió dels reguladors financers de tot el món sobre la inversió en aquest tipus d'actius".

Per aquests motius, han retallat la seva previsió sobre el bitcoin un 17%, fins als 12.500 dòlars, dels 15.000 amb què la companyia preveia que la 'reina de les monedes virtuals’ acabés l'any.

Noticias relacionadas

contador