Telefonica

Aquest dimecres Telefónica es girava de nou a la baixa després de ser incapaç de superar la resistència més immediata, la qual presentava als 8,417 euros.

  • 10,94€
  • 0,00%
  • 22,50€
  • 0,00%
  • 4,09€
  • 0,00%

Des dels màxims de març de 2017 els títols de l'operadora acumulen una caiguda del 18% i des d'aquest moment l'única cosa que està fent el preu és construir impecables màxims i mínims decreixents de forma continuada. Dit això i en el molt curt termini aquest dimarts Telefónica marcava un màxim durant la sessió als 8,414 euros, acariciant així la resistència que presentava en els màxims de la sessió del 19 de desembre als 8,417 euros (últim màxim decreixent). El que vol dir que, un cop més, no ha pogut tan sols amb la resistència més immediata i des d'aquí s'ha tornat a girar a la baixa.

Són ja nous els mesos consecutius construint impecables màxims i mínims decreixents i així, com ja saben, no es puja. Ara bé, dins d'aquesta impecable tendència baixista almenys podem dir que en el curt termini tenim clar que la resistència que cal batre sí o sí per poder començar a ser una mica més optimistes en la companyia passa per ser capaços de saltar en tancaments per sobre de la resistència dels 8,42 euros. És més, per sobre d'aquesta tindríem una petita figura d'implicacions alcistes en 'cap i espatlles' invertida. Si després aquesta acaba provocant alguna cosa més que un simple rebot sol, el temps ho dirà.

Gràfic diari de Telefónica

Noticias relacionadas

contador