cbwallstreet2
5.533,90
  • -
  • -

El més normal és que el Dow Jones continua amb les pujades fins al nivell dels 21.500 punts.

Caterpillar va realitzar divendres passat una magnífica figura alcista després d'aconseguir tancar la sessió per sobre dels 107,17 dòlars. Amb això el valor confirma un nou senyal de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 118 dòlars, màxims de 2012. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista principal. Per baix, el suport clau es troba als 102,45 euros.

Seguim molt pendents d'Humana que s'acosta a la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa un mes i mig. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 236,35 dòlars, màxims històrics. Això ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 250 dòlars.

Atents que Praxair és un dels valors que tenim en el punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau del curt termini es troba als 137 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una presa de posicions, ja que el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 150 dòlars.

contador