• Mantenen la seva recomanació de 'compra' sobre Colonial, amb un potencial alcista del 31%
  • El banc nord-americà espera que Hispània segueixi realitzant més compres immobiliàries
abu-dhabi-hotel-arbol

Els analistes de Goldman Sachs han retallat el seu consell sobre la societat d'inversió immobiliària (socimi) Hispània Actius Immobiliaris fins a 'neutral' des de 'comprar'.

  • 17,82€
  • 0,00%

La principal raó per a aquesta retallada de recomanació és que les accions d'Hispània s'han revalorat un 38% des que Goldman va incloure aquest valor a la seva 'Llista de compra' al final de novembre, per la qual cosa el seu valor en borsa és ara menys atractiu.

Per exemple, aquests experts mantenen la seva recomanació de 'compra' sobre Colonial, ja que la seva valoració de 7 euros encara implica un potencial alcista del 31%. En el cas d'Hispània, mantenen el seu preu objectiu en 15,30 euros amb un potencial alcista sobre el preu actual de mercat (-0,46%, fins a 13,97 euros) del 9%.

Malgrat aquesta retallada de recomanació, Goldman afegeix que els mercats en els quals opera Hispània segueix mostrant fortalesa, gràcies al bon moment del sector immobiliari i del sector hoteler i d'oficines en particular. La companyia presentarà resultats el proper 11 de maig.

A més, Goldman espera que Hispània segueixi realitzant adquisicions immobiliàries al sector hoteler, gràcies al fet que compta amb uns 200 milions d'euros per realitzar inversions.

Noticias relacionadas

contador