El més normal és que el selectiu espanyol acabi aconseguint el nivell dels 10.000 punts.

Cellnex és un dels valors que millors perspectives tècniques ofereix del selectiu espanyol. La setmana passada vam poder veure com aconseguia superar els màxims històrics, cosa que li permet cotitzar en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions estarem atents a un descens temporal als 23 euros, nivells on ens podríem plantejar una presa de posicions. L'objectiu de pujada el podríem situar als 25 euros.

Aena torna a acaparar la nostra atenció després de formar una doble vall al voltant dels 160 euros. El valor es torna a moure per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem acabar veient la superació de la resistència dels 177 euros. Un tancament per sobre d'aquests preus podria acabar catapultant els títols fins al nivell dels 200 euros.

NH Hotels Group segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 6,60 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 7 euros.

Atents que Bankinter ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i és probable que estem molt a prop del final de la correcció i conseqüentment del començament d'un nou impuls alcista. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 8,70 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 9,31 euros.

Des que va començar el mes d'abril es manté el moviment lateral en Merlin Properties amb tot disposat perquè acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades. Un tancament per sobre dels 12,54 euros la deixaria amb el camí obert, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 14 euros.

contador