• També augmenta el preu objectiu de Caixabank des dels anteriors 4,70 euros
  • Aquest dimarts, va millorar la valoració de BBVA fins a 8,75 euros des dels anteriors 8,50 euros
ep josep oliu banco sabadell

Els analistes de Bankinter han elevat la valoració de les accions de Banc Sabadell fins a 2,10 euros per títol des d'1,90 euros. A més, han reiterat el seu consell de 'neutral' sobre el banc presidit per Josep Oliú. Els títols de Sabadell cauen un 0,7%, fins a 1,89 euros.

  • 1,69€
  • 3,27%
  • 5,11€
  • 1,95%

A més, els analistes del 'banc taronja' han millorat el preu objectiu de Caixabank fins a 5 euros des dels anteriors 4,70 euros per acció i han reiterat el seu consell de 'compra' sobre el banc presidit per Jordi Gual. Caixabank cau un 0,8%, fins a 4,46 euros.

Aquest dimarts, Bankinter va augmentar la valoració de BBVA fins a 8,75 euros des dels anteriors 8,50 euros per reflectir la fortalesa dels resultats presentats en el segon trimestre pel banc capitanejat per Francisco González.

En el mateix sentit, aquests experts assenyalen la bona evolució dels comptes de resultats dels dos bancs catalans per augmentar la seva valoració borsària. En el cas de Sabadell, destaquen la "millora en els índexs de qualitat creditícia i la millora prevista en la taxa de cobertura d'actius improductius, des del 47,5% fins al 52,0%".

En la seva opinió, "el perfil de risc del banc millora" i el cost del risc (provisions) es reduirà en el període 2018 - 2020. "Si les nostres estimacions són encertades", afegeixen, el compte de pèrdues i guanys "presentarà una millora gradual en les principals línies durant els trimestres vinents".

Per Caixabank, Bankinter comenta que la pujada de valoració es deu a "la favorable evolució dels resultats del banc". I destaca que "la gestió del marge amb clients, l'augment en l'activitat comercial i la millora en els índexs de qualitat sentin les bases per a una favorable evolució del compte de pèrdues i guanys en el període 2017/2019".

Aquests analistes consideren "adequades" les ràtios de cobertura i esperen que l'entitat "acceleri la reducció d'actius improductius durant els trimestres vinents gràcies a la millora del cicle (activitat, ocupació) i a un major dinamisme en el sector immobiliari espanyol". Finalment, eleven la seva previsió de benefici net per 2017 fins a 1.928 milions d'euros des dels anteriors 1.624 milions i fins a 2.093 milions des de 2.017 milions per 2018.

Noticias relacionadas

contador