bidencbganador

El ‘NY Post’ denuncia aquest dijous la censura que, segons el mateix mitjà, Facebook i Twitter han sotmès als seus comptes a totes dues xarxes socials. Aquest dimecres, el periòdic 'The Nova York Post' ha publicat un correu electrònic d'abril de 2015 recuperat d'un ordinador que suposadament pertanyia al fill del candidat demòcrata, Hunter Biden, proporcionat per l'exalcalde de Nova York, Rudy Giulani, que al seu torn és l'advocat personal de Trump.

En relació amb aquesta publicació, Facebook i Twitter han limitat la difusió de la història al·legant que era poc fiable. Mentre que Facebook n'ha reduït la distribució, Twitter l'ha eliminat completament, cosa que Trump també ha denunciat en aquesta mateixa xarxa social.

Segons Europa Press, en aquest correu, l'assessor de la companyia de gas ucraïnesa Burisma Group Vadym Pozharskyi donava les gràcies a Hunter Biden per convidar-ho a una reunió amb el seu pare a Washington quan aquest encara era vicepresident de l'Administració de Barack Obama.

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha exigit aquest dimecres al candidat demòcrata a la Casa Blanca, Joe Biden, que reveli "immediatament" tota la documentació relacionada amb el suposat tràfic d'influències en què hauria incorregut el seu fill, Hunter Biden, segons publica el mitjà.

Noticias relacionadas

contador